Audities

zangles.jpg

ZANG!

Heb jij ervaring met toneelspelen, dans of zing je graag, ben je in de leeftijd van 13 tot en met 20 jaar, woon je in (de buurt van) Veldhoven èn wil jij een keer schitteren in een grote muziektheater productie?

 

Vanaf april 2022 kan je weer INSCHRIJVEN voor de nieuw show. 

Elk jaar zijn er, aan het begin van het seizoen, audities en kun je je aanmelden voor de productiegroep. 

De auditie bestaat uit 3 onderdelen:

 

  1. Onder begeleiding van choreografe Jasmijn Grooten volg je een dansles waarin je samen met de overige deelnemers een groepsdans instudeert.

  2. Daarnaast kun je kiezen uit een persoonlijke zang- en/of spel-auditie. Zangdocente en regisseuse Evelien Luiten zoekt een aantal auditiestukken uit. We sturen je twee weken van te voren enkele keuzenummers en een dialoog toe. Die kan je oefenen met een toegewezen andere auditant. Zo kun je laten zien waar jouw talenten liggen. De zangauditie zal begeleid worden op piano, door muzikaal leider Maarten de Bekker.

  3. We willen in een kort kennismakingsgesprekje graag wat meer van je weten. Wie je bent, wat je drijft en wat je motivatie is om te willen doen met ons.

Uiterlijk in de week voorafgaande aan de start van de repetities krijgen alle aangemelde leerlingen bericht of zij wel of niet geplaatst kunnen worden in de productiegroep.

 

Mocht je niet geplaatst zijn in de productiegroep, dan mag je je natuurlijk altijd aanmelden voor de cursus muziektheater