Ons docenten team!

​Voor de nieuwe productie in 2019 heeft Evelien Leschot-Luiten weer een gaaf script geschreven. Tot eind november geniet zij van haar zwangerschapsverlof. De spel- en zanglessen worden tijdelijk gegeven door Sara Nonnekes. We denken dat we met Sara een goede vervanging hebben gevonden.

Jasmijn Grooten blijft voor de voorstelling de danslessen en choreografie verzorgen. Samen met de organisatie zullen ze ook de regie van deze productiegroep in handen nemen. Maarten de Bekker zal de muzikale leiding op zich nemen en doceert in samenzang. Evelien, Sara, Jasmijn en Maarten zijn enthousiaste en bevlogen docenten met passie voor hun vak. Het team heeft er zin in en staat voor de talentvolle cursisten klaar!  Een TOPteam!

Evelien Leschot-Luiten
Spel & ZangTijdens de opleiding Muziektheater aan het Codarts Conservatorium, is Evelien gespecialiseerd in zowel spel als zang. Dat gecombineerd met haar grote passie voor lesgeven, is zij actief als docent in beide richtingen. Maar ook vóór haar opleiding gaf ze al les op basisscholen waar ze diverse basisschoolmusicals regisseerde en was ze regie-assistent van een semi-professionele productie, genaamd 'Pierre Cuypers, de musical'.

Tijdens haar opleiding gaf ze zanglessen en auditietrainingen aan jongeren en volwassenen. Daarnaast volgde ze een minor muziekeducatie om zich verder te specialiseren in het lesgeven.

Sindsdien heeft Evelien op diverse plaatsen lessen verzorgd, waaronders Kunstkwartier, Me on Stage, MijnMuziekles en Theaterschool Westelijke Mijnstreek. Ook heeft ze sinds kort ook haar eigen Muziek & Theaterschool genaamd: Toekantalent!


Evelien vindt het belangrijk dat er een fijne sfeer is tijdens haar lessen zodat iedereen de ruimte krijgt om zich optimaal te ontwikkelen. Niet alleen het resultaat, maar ook het proces daar naartoe is heel belangrijk!Wil je meer weten over Evelien? Kijk dan op ​
www.evelienluiten.nl

Jasmijn Grooten
Dans

 

Jasmijn heeft in 2012 haar diploma behaald aan de Dansacademie van ArtEZ in Arnhem, waar zij is afgestudeerd in de richting Docent Dans. Tijdens haar opleiding heeft zij les gehad in de stijlen Modern/Contemporary, klassiek ballet, jazz, streetdance/hiphop en improvistatie/compositie. Zowel binnen als buiten haar opleiding heeft zij veel podiumervaring opgedaan bij o.a. 7PK en Co, Eyewash Productions, Caurena Bernabela, Sanne van der Put, Libertad Pozo, Julia Heider, Jonne Covers en Musicaltheater Roekeloos.

 

Momenteel verzorgt Jasmijn danslessen in alle stijlen bij studio Bransz  (Wageningen), Balletschool Blanche (Westervoort) en Dansers Wijk (Oisterwijk), waar zij met veel plezier lesgeeft aan dansers in verschillende leeftijdsgroepen. Daarnaast geeft zij dansworkshops door het hele land.

In Jasmijn's lessen wordt hard gewerkt, maar er is altijd ruimte voor een grap en een babbeltje. Zolang elke leerling zich gezien en gesteund voelt en er een fijne werksfeer is zij een happy teacher! 


 

 

 

IMG-20190910-WA0000.jpg
Sara Nonnekes
SpeldocenteSara is op 12-jarige leeftijd begonnen met toneelspelen in de spelgroep van Scholengemeenschap Pantarijn. Daarnaast zong ze in verschillende koren van Herman Groenestein en Cees Mobach. Vanaf haar zeventiende speelde ze bij Musicaltheater Roekeloos bij Willem van Roekel. Ze begon daar in het ensemble en is later doorgegroeid naar solist en regie-assistent. Momenteel speelt ze bij Queens Musical Theatre en zingt ze in het popkoor van muziekschool Backstage. 

 

Door de jaren heen heeft Sara als invaldocent toneellessen gegeven op verschillende plekken, zoals bij Trias in Rijswijk, PM Dance in Ede en op Fantasieland in Bennekom. In haar lessen houdt ze van hard werken met veel plezier en energie, waar oog en plek is voor alle leerlingen.

Maarten de Bekker  
Muzikaal leiderKomende uit een muzikaal nest zit musiceren bij Maarten al sinds jonge leeftijd in het bloed.

Op zijn 7e krijgt hij zijn eerste pianolessen op de Veldhovense Muziekschool. Deze opleiding doorloopt hij met succes en hij slaagt met lof voor alle te behalen examens. Daarna volgt hij nog een aantal jaren lessen bij de Eindhovense componist Wouter van den Berg. Naast de keuze voor een baan in het bedrijfsleven blijft muziek voor Maarten een zeer grote passie en hobby.

In zijn jeugd is Maarten op de piano een veelgevraagd begeleider voor solisten in zowel het populaire als klassieke genre. Daarnaast is hij regelmatig actief als muzikaal leider en toetsenist in diverse bandjes, combo's en orkesten. Zo was hij ook een tien jaar lang de vaste pianist in het orkest van de Veldhovense Revue. Maarten is pianist en repetitor van 'Vocaal Ensemble Phoenix' uit Veldhoven.

Naast zijn pianistische activiteiten heeft Maarten ook jarenlang gezongen bij het Veldhovens Kamerkoor en vanuit die achtergrond ook zijn vocale bijdrage geleverd aan de uitvoeringen van diverse grote meesterwerken waaronder de Carmina Burana van Orff, de Messiah van Händel, het Requiem van Mozart en de Johannes Passion van Bach. Sinds 2006 is Maarten een van de tenoren van ‘Vocalgroup Just Us' uit Veldhoven en schrijft hij voor deze groep regelmatig close harmony arrangementen.

 

Vandaag de dag richt Maarten zich steeds meer op het muzikaal coachen van jonge musici en bands waarbij hij zijn muzikale levenservaring probeert over te dragen op de jonge generatie van nu. Binnen TOP Veldhoven is Maarten verantwoordelijk voor het schrijven van alle arrangementen, zowel voor de cast als de band. Daarnaast is hij leider en pianist van de band en ondersteunt hij de cast bij het instuderen van de zangpartijen.