Ons docenten team!

​Voor de nieuwe productie in 2022 heeft Evelien Luiten weer een gaaf script geschreven. Evelien geeft de zang- en spellessen. Jasmijn Grooten verzorgt voor de voorstelling de danslessen en choreografie. Samen met de organisatie zullen ze ook de regie van deze productiegroep in handen nemen. Maarten de Bekker zal de muzikale leiding op zich nemen en doceert in samenzang. Evelien, Jasmijn en Maarten zijn enthousiaste en bevlogen docenten met passie voor hun vak. Het team heeft er zin in en staat voor de talentvolle cursisten klaar!  Een TOPteam!

Evelien Luiten - Spel & ZangTijdens de opleiding Muziektheater aan het Codarts Conservatorium, is Evelien gespecialiseerd in zowel spel als zang. Dat gecombineerd met haar grote passie voor lesgeven, is zij actief als docent in beide richtingen. ​

Tijdens haar opleiding gaf ze zanglessen en auditietrainingen aan jongeren en volwassenen. Daarnaast volgde ze een minor muziekeducatie om zich verder te specialiseren in het lesgeven.

Sindsdien heeft Evelien op diverse plaatsen lessen verzorgd, waaronders Kunstkwartier, Me on Stage, MijnMuziekles en Theaterschool Westelijke Mijnstreek. Ook heeft ze sinds kort ook haar eigen Muziek & Theaterschool genaamd: Toekantalent!


Evelien vindt het belangrijk dat er een fijne sfeer is tijdens haar lessen zodat iedereen de ruimte krijgt om zich optimaal te ontwikkelen. Niet alleen het resultaat, maar ook het proces daar naartoe is heel belangrijk!Jasmijn Grooten - Dans

 

Jasmijn heeft in 2012 haar diploma behaald aan de Dansacademie van ArtEZ in Arnhem, waar zij is afgestudeerd in de richting Docent Dans. Tijdens haar opleiding heeft zij les gehad in de stijlen Modern/Contemporary, klassiek ballet, jazz, streetdance/hiphop en improvistatie/compositie. Zowel binnen als buiten haar opleiding heeft zij veel podiumervaring opgedaan. En nog steeds staat ze graag op het podium met Queens Musical Theatre.

 

Naast TOP geeft Jasmijn danslessen op verschillende dansscholen, waar zij met veel plezier lesgeeft aan dansers in verschillende leeftijdsgroepen. Daarnaast geeft zij dansworkshops door het hele land.

In Jasmijn lessen wordt hard gewerkt, maar er is altijd ruimte voor een grap en een babbeltje. Zolang elke leerling zich gezien en gesteund voelt en er een fijne werksfeer is zij een happy teacher! 

Maarten de Bekker - Muzikaal leiderIn zijn jeugd doorloopt Maarten de Veldhovense Muziekschool voor piano en hij slaagt met lof voor alle te behalen examens. Daarna volgt hij nog een aantal jaren lessen bij de Eindhovense componist Wouter van den Berg. Muziek is voor hem een zeer grote passie en hobby.

Vanaf zijn jeugd is Maarten op de piano een veelgevraagd begeleider voor solisten en diverse bandjes in zowel het populaire als klassieke genre. Ook zingt Maarten al jaren bij verschillende muzikale ensembles en koren in Veldhoven. 

Vandaag de dag richt Maarten zich steeds meer op het muzikaal coachen van jonge musici en bands waarbij hij zijn muzikale levenservaring probeert over te dragen op de jonge generatie van nu. Binnen TOP Veldhoven is Maarten verantwoordelijk voor het schrijven van alle arrangementen, zowel voor de cast als de band. Daarnaast is hij leider en pianist van de band en ondersteunt hij de cast bij het instuderen van de zangpartijen.