PRODUCTIEGROEP

Degene die positief door de audities komen, worden geplaatst in de Productiegroep, ook wel de Cast genoemd.

In oktober 2022 starten de lessen op donderdagavond  in de Rabozaal van Art4U. De eerste paar weken volg je verschillende workshops zang, spel en dans om te ontdekken waarin jij het meeste tot je recht komt. Daarna wordt gezamenlijk het script gelezen en door de docenten de rollen verdeeld. De lessen hierna ga je gezamenlijk stap voor stap jouw rol in de nieuwe productie instuderen.

 

Dit alles onder de deskundige begeleiding van Evelien Leschot-Luiten voor zang en spel, Maarten de Bekker voor samenzang en Jasmijn Grooten voor dans. Zij vullen elkaar perfect aan. Gezamenlijk zijn zij dan ook verantwoordelijk voor de eindregie zodat jullie vol enthousiasme de muziektheater productie kunnen opvoeren. 

TOP-weekend en bandrepetitie dag

Eenmaal per jaar is er met de gehele Cast een TOP-weekend, waarbij er extra hard wordt gerepeteerd aan de voorstelling. Daarnaast is er ook tijd om gezellig met elkaar samen te zijn en elkaar op een andere manier te leren kennen. Enkele maanden voor de voorstellingen zal ook de TOP-band mee gaan repeteren, zodat er veelvuldig samen geoefend kan gaan worden. Tevens is er  een aantal weken voor de voorstelling een repetitiedag met de band. Alle liedjes worden dan samen met de band gefinetuned, zodat het op het podium gaat knallen. 

Kosten 

De kosten voor deelname zijn € 425,- . Je krijgt hiervoor:

- elke week twee uur les, m.u.v. de schoolvakanties. We starten elk schooljaar eind september/ begin oktober met de audities

- twee hele gave voorstellingen en een try-out in Theater De Schalm in Veldhoven onder begeleiding van de TOP-band

- een repetitiedag met de TOP-band

- een repetitieweekend met overnachting

 

Daarnaast zijn er kosten van € 25,-  voor:

- fotoshoot & foto's van de voorstelling 

- filmregistratie van de voorstelling 

- promotiemateriaal

De totale kosten voor een seizoen zijn dus € 450,-. De betaling verloopt via automatische incasso door Art4U in één of drie termijnen.