Liefde is Alles

Liefde is universeel. Iedereen maakt het mee en iedereen kent pieken en dalen. Liefdesverhalen zijn dan ook de mooiste en herkenbaarste verhalen van allemaal.

 
Daarom brengt TOP Veldhoven dit jaar Liefde is Alles!

Een muziektheaterproductie met 16 liefdesverhalen. Allemaal met elkaar verbonden, zowel uniek als herkenbaar. En die verhalen worden verteld met meer muziek dan ooit; Popsongs, musicalnummers en eigen geschreven liedjes.  

 

Het wordt een show over de schoonheid, de ongemakkelijkheid, het verdriet en de angst die komt kijken bij liefde. Leef mee met:

- Sandra die op het punt staat haar man te verliezen;
- Lilly en Remco die elkaar vinden via Tinder;
- Janine, die al jaren heimelijk verliefd is op haar collega;

- Milou, die haar verloofde dumpt tijdens de bruiloft; 

En de vele andere karakters met hun eigen liefdes perikelen.

 

Informatie over de voorstelling:

De kaartjes die u vorig jaar heeft gekocht voor onze voorstelling Liefde is Alles zijn doorgeschoven naar dit jaar. Helaas is het voor ons op dit moment nog niet duidelijk in welke vorm de voorstelling door mag gaan. We zijn op het moment bezig met het uitwerken van een alternatief. Wat we wel weten, is dat de voorstelling op 17 juli of op 22 juli plaatsvindt. Reserveer deze data vast in uw agenda!

 

Eind mei 2021 weten we meer over de voorstelling en zullen jullie dan informeren over de mogelijkheden omtrent de kaartverkoop. 

 

Ook deze voorstellingen zullen uitgevoerd worden met begeleiding van een live band.

Kortom: Weer een geweldige productie om Veldhoven mee op z'n kop te zetten!