Nieuws 

Check regelmatig deze pagina om te zien wat er allemaal gebeurt bij TOP. Je leest hier alle nieuwtjes over optredens, lessen en audities!

Optreden Kids On Ice

Op zondag 31 maart 2019 mochten we schitteren op het ijs. We dansten en zongen het mooie nummer Timeflowers uit de vorige show, samen met de schaatssters van team Illumination. Zie hiernaast het resultaat:

Gastoptreden van Veldhovense senioren!
Omdat TOPVeldhoven maatschappelijke betrokkenheid belangrijk vindt, is in iedere productie ruimte voor een gastoptreden van een bijzondere groep mensen.  Dit jaar is het de beurt aan een grote groep senioren uit Veldhoven, die op muziek uit hun tijd een verfrissende bijdrage gaan leveren aan de productie Timeless! 
TOP doet mee met Sjors Creatief
Leerlingen uit groep 7 en 8 van basisscholen uit Veldhoven kunnen 2 lessen Muziektheater volgen op 13 en 20 januari 2018 van 11u tot 13u bij Art4U, Bossebaan 60 in Veldhoven. Er wordt aandacht besteed aan podiumpresentatie en uitbeelden van een rol tijdens zang en dans. En vooral veel plezier maken samen. 
VSBfonds steunt TOP!
VSBfonds ondersteunt initiatieven van en voor iedereen die actief wil meedoen aan de samenleving. In de vorm van donaties, praktische kennis en netwerken. Het fonds wil bijdragen aan de zelfredzaamheid en samenredzaamheid in ons land. Door sociale en culturele projecten te steunen en door studiebeurzen te verstrekken. Zodat iedereen zijn of haar plek krijgt in onze diverse samenleving en kan groeien, leren en leven met én dankzij elkaar. Vandaar het motto van het fonds: ‘Iedereen doet mee’.
Nieuwe musical in 2018: Timeless
Op 30 juni en 1 juli 2018 zullen we in De Schalm weer een hele nieuwe musical laten zien met als titel: Timeless. De komende maanden laten we jullie steeds meer weten over het verhaal en de nieuwe cast van deze musical. 
Extra voorstelling: Try-out op zaterdag 8 juli.
De try-out is alleen bedoeld voor verstandelijk gehandicapten met maximaal 1 begeleider pp en gratis toegankelijk voor hen. Er is geen catering in de pauze. Kaartjes kopen is niet nodig, u kunt gewoon binnenkomen.Graag om 13:45u aanwezig zijn. Try-out begint om 14:00u en is 16:30u afgelopen. 
Teaser Spell Block
Ter promotie van de musical Spell Block heeft Spiekhout Studio's een promotiefilmpje gemaakt. En het is een prachtige filmpje geworden! Kijk en geniet en bestel dan kaartjes voor 8 of 9 juli in Theater de Schalm. 
Flyeren in Veldhoven voor Spell Block
De cast heeft zich al op diverse plaatsen laten zien om de flyers uit te delen. Op zondag 25 juni zullen we nog op de Meerhoven-dag te vinden zijn. 
'Spell Block': nieuwe musical van TOP in 2017
De cast is al halverwege de repetitie periode voor de musical 'Spell Block'. Toneel, dans en zang begint al gestalte te krijgen. En ze hebben er veel zin in om op 8 en 9 juli in Theater de Schalm te gaan optreden!
Cult en Tumult 25 september 2016

Op zondag 25 september heeft de cast van @The Games, nog eenmaal geschitterd met hun spectaculaire dans en zangnummers. Om 17.15u sloten we de middag af in de Rabozaal van Art4U. 

Opnames @The Games

Omroep Veldhoven heeft de musical @ The Games gefilmd. Veel kijkplezier!   Opname @The Games 

Gastoptreden groep verstandelijk gehandicapten
Tijdens onze musical @The Games op 16 en 17 juli zal een groep jongeren met een verstandelijke beperking een prachtig gastoptreden verzorgen.  Met passie en veel energie hebben ze auditie gedaan en ze zullen in de rol van bewakers het  podium 'veroveren'.  
Presentatie musical-lesgroep op vrijdag 15 april
Op vrijdag 15 april om 20.00u zal de lesgroep bij Art4U laten zien hoe hun talent is gegroeid in de afgelopen periode. Entreekaartjes zijn ter plekke verkrijgbaar a € 2,50.
Gastoptreden TOP bij The CDK Sponsorshow
TopVeldhoven geeft een primeur van een aantal nummers van @The Games tijdens The CDK Sponsorshow op vrijdag 25 maart om 19.00u in de Schalm.
€ 10.000,- ontvangen van De Ronde Tafel!
Tijdens de 2-jaarlijkse feestelijke benefietavond van De Ronde Tafel Veldhoven heeft TOP een donatie van maar liefst € 10.000,- ontvangen. We stonden perplex op het podium! Een geweldig bedrag dat we goed gaan besteden aan onze leerlingen, inclusief de groep verstandelijk gehandicapten. 
TOP in Veldhoven Magazine 2016
TopVeldhoven staat met een prachtig uitgebreid artikel in het Veldhoven Magazine 2016. Gratis te verkrijgen bij bijvoorbeeld Gemeente Veldhoven.
Start musical-lesgroep

Naast de produktiegroep die zich enthousiast gaat inzetten voor de musical @The Games biedt TOPVeldhoven vanaf dit jaar ook een lesgroep aan voor jongeren tussen 13-21 jaar. In deze lessen kun jij je verder ontwikkelen in dans, zang en toneel. 

Cult en Tumult 27 september 2015

Op zondag 27 september zal de cast van 'Glee, the musical', nog eenmaal schitteren met hun spectaculaire dans en zangnummers. Van 14.00 tot 14.45 uur bent u  van harte welkom op het gratis toegankelijke cultuurfestival Cult en Tumult in Veldhoven!

Zij zullen deze zondag op het hoofdpodium Odeon, aan de Burgemeester van Hoofflaan, de dag openen!