Opleidingen aanbod

De muziektheater-opleiding van TOP bestaat uit twee groepen:

1. De productiegroep
Deze bestaat uit 22 leerlingen (van 14 tot en met 21 jaar) die geselecteerd zijn door de auditie aan het begin van het seizoen. De eerste weken van het seizoen maak je kennis met elkaar en oefen je verschillende facetten van zang, dans en spel. Daarna worden er rollen verdeeld en ga je de rest van het jaar aan de slag om jouw rol zo goed mogelijk neer te kunnen zetten in  de uiteindelijke voorstelling. Voor het seizoen 2020/2021 wordt dit: Liefde is Alles. 

In verband met de coronacrisis hebben we er voor gekozen om de productie Liefde is Alles een jaar door te schuiven. We doen dat met de huidige cast. Er zijn in september/oktober 2020 géén audities.
Vanaf april 2021 kan je weer inschrijven voor de nieuw show.

Klik hier voor meer informatie over de audities.

Klik hier voor de kosten voor de productiegroep van TOP.

2. Cursus Muziektheater
In 2018 zijn we gestart we met de cursus Muziektheater voor middelbare scholieren. De cursus bestaat uit 24 lessen die zijn opgedeeld in zang, dans en spel-expressie (elk 8 lessen). De nadruk ligt op het spelen, zingen en dansen in een groep, op het podium ook wel het ensemble genoemd. Aan het eind van het seizoen is er een kleine presentatie in Art4U. 

Klik hier voor de algemene voorwaarden van TOP