Opleidingen aanbod

De muziektheater-opleiding van TOP bestaat uit twee groepen:

1. De productiegroep
Deze bestaat uit 30 leerlingen (van 13 tot en met 21 jaar) die geselecteerd zijn door de auditie aan het begin van het seizoen. De eerste weken van het seizoen maak je kennis met elkaar en oefen je verschillende facetten van zang, dans en spel. Daarna worden er rollen verdeeld en ga je de rest van het jaar aan de slag om jouw rol zo goed mogelijk neer te kunnen zetten in  de uiteindelijke voorstelling. Voor het seizoen 2021/2022 wordt dit: De Tweeling. 

 

Let op! we gaan de opzet van Top iets veranderen: 

 -In plaats van 1 cast spelen we met 2 casten. 
- In plaats van 20 plekken hebben we 30 plekken voor leerlingen. 

Op deze manier kunnen we meer leerlingen een unieke TOP ervaring geven. En dat is wat we uiteindelijk willen, zo veel mogelijk jongeren met muziektheater in aanmerking laten komen. 

De opzet is dat (als je wordt aangenomen) je wordt geplaatst in Cast A of B. In deze cast speel je je rol. Bij de andere cast ben je dan het ensemble (dans en achtergrond). Je staat dus wel even vaak op het podium, maar in een grote en een kleine rol. 

Vanaf april 2022 kan je weer inschrijven voor de nieuw show.

Klik hier voor meer informatie over de audities.

Klik hier voor de kosten voor de productiegroep van TOP.

2. Cursus Muziektheater
In 2018 zijn we gestart we met de cursus Muziektheater voor middelbare scholieren. Deze groep wordt in het seizoen 2021/2022 uitgebreid met leerlingen van groep 7&8 van de basisschool.

De cursus bestaat uit 25 lessen die zijn opgedeeld in zang, dans en spel-expressie (elk 8 lessen). De nadruk ligt op het spelen, zingen en dansen in een groep, op het podium ook wel het ensemble genoemd. Aan het eind van het seizoen is er een kleine presentatie in Art4U. 

Klik hier voor de algemene voorwaarden van TOP

Kopie van 11_True_nature-0096.jpg