Informatie over Gastgroep Alles is Liefde:

Voor onze gastgroep voor de voorstelling Alles is Liefde zijn wij op zoek naar jongeren met een verstandelijke handicap, die graag zingen, dansen en/of toneel spelen. Samen met onze jongeren en live-band sta je op het podium met een eigen optreden.

Ben je tussen 12 en 25 jaar oud, houd je van dansen, zingen of acteren en wil je een keer voor een groot publiek optreden op een echt podium,

dan is dit je kans! 
We spelen de voorstelling Alles is Liefde in totaal 3 keer op het grote podium van Theater de Schalm in Veldhoven.

Dus je gaat als gastgroep ook 3 keer meedoen! 
 

Praktische informatie:

Je gaat natuurlijk repeteren voor de uitvoering. 

De vaste lesdag/tijd zal zijn op donderdag van

18.30 tot 19.30 uur. Vanaf maart 2020 heb je ongeveer 10 repetities. 

Locatie: Art4U, Bossebaan 60 in Veldhoven.


Beleef samen met ons (cast, band en alle vrijwilligers) een geweldig voorstellingsweekend. 

Als je vragen hebt, mail je naar info@topveldhoven.nl of bel je 06-25151825 (Nicole van Gerwen).

 

 

Informatie voor ouders en begeleiders:

TOP Muziektheater is een stichting die jongeren van 14 tot en met 21 jaar uit (regio) Veldhoven de kans biedt om zich te ontwikkelen op het
podium. De veelzijdigheid van muziektheater maakt het mogelijk om ervaring op te doen in zowel zang, dans als toneel.

Ieder jaar in september start TOP met een nieuwe voorstelling die eind van het schooljaar wordt opgevoerd op het grote podium in theater de Schalm. De jongeren krijgen les van zang-, spel- en dansdocenten en worden muzikaal begeleid door een live-band. Een prachtige decor en mooie kostuums maken het geheel compleet.

Het bestuur van TOP bestaat uit een aantal enthousiaste dames. Met veel plezier en passie regelen zij, samen met 3 bevlogen docenten en vele vrijwilligers achter de schermen, alles rondom de producties. Van scripts, kostuums, decor, muziek tot aan de fotoshoots en PR. 

 

Maatschappelijk betrokken
Als TOP vinden wij maatschappelijke betrokkenheid belangrijk. Daarom zoeken we elk jaar een bijzondere groep mensen voor een gastoptreden. In voorgaande edities stond de TOP-cast al samen met ouderen (hun opa s en oma s), jongeren met expat-ouders en jongeren met een verstandelijke handicap op het podium. In onze laatste show Pirates was het de beurt aan een groep enthousiaste jongeren met een lichamelijke handicap. Zij leverden een geweldige bijdrage, dat ontvangen werd met een enorm applaus. In de musical ‘Alles is Liefde’ willen wij graag opnieuw jongeren met een verstandelijke beperking verwelkomen.

Eén van de doelen is integratie tussen de gastgroep en onze leerlingen. Om dit te bereiken worden de repetities op dezelfde locatie en avond gehouden, zodat ontmoeting al plaatsvindt voorafgaand aan de voorstelling.

Aan deelname van de Gastgroep zijn geen kosten verbonden.

GPirates-0424.jpg