Wie zijn wij?

TOP is een stichting die Veldhovense jongeren de kans biedt om zich te ontwikkelen op het podium. De veelzijdigheid van muziektheater maakt het mogelijk om ervaring op te doen in zowel zang, dans als toneel. Dit alles met gelijkgestemde talentvolle jongeren in de leeftijd van 13 tot 21 jaar. Het bestuur van TOP bestaat uit een aantal enthousiaste dames.

Met veel plezier en passie regelen zij, samen met 3 bevlogen docenten en vele vrijwilligers achter de schermen, alles rondom de producties. Van scripts, kostuums, decor, muziek tot aan de fotoshoots en PR. 

 

Voor wie?

TOP is bedoeld voor jongeren die het leuk vinden om met muziektheater bezig te zijn en die graag zo veel mogelijk over dit creatieve vak willen leren.

Onze doelgroep bestaat uit jongeren tussen 14 en 21 jaar, die in of rondom Veldhoven wonen. Dit is een groep die al heel wat in zijn mars heeft, creatief en ondernemend is en bovendien graag met muziek en theater bezig is. Wij weten dat er onder deze jongeren veel talent bestaat, op allerlei vlakken. Natuurlijk is het geweldig als je goed kunt zingen, dansen of acteren!

 

Maar bespeel je een instrument, vind je het leuk om decors te bouwen, ben je een geweldige motivator of heb je superideeën voor de PR, dan zien we jou ook graag! Samen voor een eindproductie gaan is meer dan alleen de repetities bijwonen. Niet alleen je rol op het podium, maar ook je rol binnen de groep kan bijdragen aan jouw plezier bij TOP.

En plezier, dat kunnen wij goed gebruiken!

Maatschappelijk betrokken

Als TOP vinden wij maatschappelijke betrokkenheid belangrijk. Daarom zoeken we elk jaar een bijzondere groep mensen voor een gastoptreden.
 

In voorgaande edities stond de TOP-cast al samen met ouderen (hun opa s en oma s), jongeren met expat-ouders en jongeren met een verstandelijke handicap op het podium. In onze laatste show Pirates was het de beurt aan een groep enthousiaste jongeren met een lichamelijke handicap. Zij leverden een geweldige bijdrage, dat ontvangen werd met een enorm applaus.

In de musical ‘Alles is Liefde’ willen wij graag opnieuw jongeren met een verstandelijke beperking verwelkomen. Eén van de doelen is integratie tussen de gastgroep en onze leerlingen. Om dit te bereiken worden de repetities op dezelfde locatie en avond gehouden, zodat ontmoeting al plaatsvindt voorafgaand aan de voorstelling.

Quick_select_tryout-61.jpg
Sunday-55.jpg