Het bestuur

TOP is een stichting die Veldhovense jongeren de mogelijkheid wil geven om zich bezig te houden met muziektheater. Het bestuur bestaat uit enthousiaste vrouwen, die dit met veel passie op poten hebben gezet. Wij organiseren alles, van de repetities en docenten tot aan de kleding en het decor van de uiteindelijke productie. In maart 2013 zijn we van start gegaan met deze megaklus. We zijn ontzettend trots op wat we tot nu toe bereikt hebben!

 

Wij stellen ons graag even aan je voor:
Nicole van Gerwen 

 

Op 16-jarige leeftijd gestart in een jongerenkoor, kent Nicole de waarde van het samen met andere jongeren bezig zijn met muziek. De persoonlijke groei door op het podium te staan, heeft ze aan den lijve ondervonden. Ze is dan ook nooit meer opgehouden met zingen. Met bestuurservaring in twee koren en diverse grote musicalprojecten in het verleden, is het voorzitterschap bij TOP haar wel toevertrouwd.

Sonja Lauret

 

Sonja is al heel wat jaren betrokken bij de danswereld. Haar affiniteit met dans heeft zich uitgebreid met het maken van danskleding voor verschillende shows. Sinds 7 jaar maakt zij deel uit van het creatieve team van Kids on Ice waar zij de meest bijzondere kostuums maakt. Daar heeft zij ervaren hoe mooi het is wanneer veel mensen elk hun uitdaging vinden om een element van de show tot iets bijzonders te maken. Gezamenlijk wordt er met veel plezier en trots gewerkt aan een prachtig eindresultaat. Sonja is er dan ook druk mee bezig om de talentvolle cast van TOP in de spotlights te zetten!

Yvonne van Dijk

 

Door de ambities van haar dochter is Yvonne betrokken geraakt bij de productie van lokale musicals. In het begin aan de zijlijn bij een kindertheatergroep. Vanaf 2014 is zij als vrijwilliger bij de decorgroep TOP Veldhoven gaan helpen in de voorbereidingen en tijdens de producties. In september 2017 werd ze gevraagd om als penningmeester toe te treden tot het bestuur. Aangezien dit zeer goed aansluit bij haar professionele achtergrond is Yvonne hier met veel vertrouwen en plezier aan begonnen.
 
linda vierkant.jpg
Linda van Gerwen

 

In haar jeugd zong Linda in een kinderkoor en op de middelbare school zat ze in het schoolkoor en speelde toneel. Inmiddels staat ze (allang) niet meer op het podium, maar bezoekt ze liever voorstellingen in het theater en gaat graag naar de film.  De afgelopen jaren heeft ze TOP op de voet gevolgd en geniet van de producties die door de jongeren zijn neergezet. Linda kan goed organiseren en zal in het nieuwe seizoen vooral met alle communicatie en PR

gaan bezig houden binnen TOP.

  

​